Korean Skincare

Korean Skincare is een in Nederland gevestigde webshop die een grote verscheidenheid aan verschillende K-beautyproducten en -merken aanbiedt. In december en januari zullen zij enkele KoongBoeK-kalenders weggeven. Meer informatie over deze give-away vind je binnenkort op hun Instagram!

Korean Skincare is een online K-beautybestemming waar je de allerbeste Koreaanse skincare, make-up en andere cosmetica kunt vinden. Ook bieden wij gepersonaliseerd skincare advies en ondersteuning aan. We zijn er trots op dat we een veilige omgeving hebben gecreëerd voor iedereen die het plezier van skincare wil ontdekken.

We willen zorgen dat K-beauty voor iedereen beschikbaar is. We geloven niet in onbereikbare beauty-standaarden. In plaats daarvan vieren we onze verschillen en de dingen die ons uniek maken. Jouw huidtype is er een uit duizenden en we willen jou helpen er goed voor te zorgen. Elke huiduitdaging is belangrijk en het is ons doel om iedereen te ondersteunen die zich een beetje verdwaald voelt in de skincare-wereld.

Onze missie is jou te helpen je huid te laten zien dat je er om geeft. Kopen bij Korean Skincare is als shoppen met een vriend. We zullen je nooit veroordelen, we zullen je behoeften begrijpen en streven je te helpen; in welke fase je ook zit. Bedankt dat je ons jou laat vergezellen in jouw skincare-reis.

error: