Veelgestelde vragen

Waar kan ik de kalender kopen?

Op de pagina Samenwerking vind je een overzicht van alle verkooppartners.

De 2023 kalender is slechts in beperkte oplage gedrukt. De kalender was gedurende enkele maanden via Hey!Hallyu te bestellen.

Inmiddels zijn we aan het kijken of we een herdruk voor het jaar 2025 kunnen realiseren. Eventuele updates hierover zijn op onze Instagram te volgen.

Wanneer kan ik de kalender gebruiken?

De 2023 kalender is een dagelijkse scheurkalender voor het jaar 2023 en is daarom elke dag gedurende de periode van 31 december 2022 tot en met 31 december 2023 te gebruiken.

De planning voor de 2025 kalender is dat deze ook elke dag gedurende de periode van 31 december 2024 tot en met 31 december 2025 te gebruiken is.

Kan mijn kind de kalender gebruiken?

Naast dat het te lastig is voor jonge kinderen om de kalender te lezen, komen er een aantal onderwerpen en woorden aan bod die voor hen niet geschikt zijn:

-Week 9: Het weekonderwerp “1 Maart Herdenking” gaat over demonstraties die gedurende de Japanse bezetting plaatsvonden en de gewelddadige gevolgen die dit had.
-Week 21: Omdat “alcohol” en de etiquette die hiermee gepaard gaat een belangrijke plaats in de Koreaanse cultuur inneemt, gaat week 21 over het onderwerp “alcohol”.

Wij raden het gebruik van deze kalender door kinderen onder de 12 jaar daarom af.

error: